Kompanija Complex d.o.o. je generalni zastupnik jednog od najpoznatijih italijanskih brandova espresso kafe Manuel Caffe, za tržište Bosne i Hercegovine. Opsežno poznavanje tržišta, višegodišnja saradnja sa jednim od najrenomiranijih evropskih principala u proizvodnji esspresso kafe, te velika prisutnost na tržištu cijele BiH, osigurale su dominaciju tržištem branda kojeg zastupamo.

Preduzeće je osnovano 2006. godine, sa ciljem obogaćivanja domaćeg tržišta kafe za jedan od vodećih proizvoda na svjetskom tržištu, a danas je jedan od lidera u oblasti svog djelovanja, na bosanskohercegovačkom tržištu, o čemu svjedoči referentna lista naših partnera i kupaca.

Od osnivanja do danas, kompanija je razvila prodajnu mrežu širom cijele BiH, kako direktnom prodajom, tako i pomoću naših partnera u distribuciji.

Naša misija je da građani cijele Bosne i Hercegovine koji znaju da uživaju u dobroj kafi uvijek imaju na raspolaganju visokokvalitetne mješavine koje će zadovoljiti njihove standarde.

Osim espresso kafe našim kupcima nudimo i kafu za različite načine pripreme,kao i ostale vrste toplih napitaka…

Budući da je naša osnovna djelatnost promet jednim od core proizvoda u ugostiteljstvu, kafom, kroz interaktivne odnose sa našim klijentima, odlučili smo naš asortiman proširiti i visokokvalitetnim proizvodima HoReCa programa Lucart-higijena i papirna galanterija za toalet-e i Allegrini-sredstva za profesionalno, strojno pranje posuđa. Complex d.d.o. je zastupnik i distributer Fabbri proizvoda za slastičarstvo i bar. Proširenjem asortimana smo postigli cilj da naši kupci, ugostiteljski objekti, budu snabdjeveni sto kompletnije, povoljnije i kvalitetnije.

U svom sastavu kompanija Complex d.o.o. ima i franšizne objekte Spazio caffe Manuel-kafeteriju i Spazio boutique Manuel-prodavnicu, kroz koje smo naše proizvode približili širokoj populaciji.

www.complex.co.ba